april 21, 2021

Takräcken för alla

Av admin

Idag så har det blivit allt mer populärt med hemester, och med det även utvecklingen av att göra om sin bil till ett portabelt hem. Det finns därför ingen anledning att inte utnyttja smarta saker som gör att du kan få med dig mer kläder och bra att ha saker.

Du behöver egentligen inte vara speciellt intresserad av att åka på hemester, takräcken är otroligt bra att ha ibland. Vi är många i Sverige som är friluftsintresserade och på något sätt kan ta nytta utav takräcke. Du kanske gillar att vara ute och åka skidor, du kanske gillar att paddla kanot, oavsett vad så finns det användningsområden för takräcken.

Problemet som är att inte alla bilar kan ha takräcken, eller så måste man installera dom och det kostar en förmögenhet. Det finns idag en lösning. Den heter Northrack. Northrack är ett universalt takräcke som passar i princip alla 4-dörrsbilar. Med andra ord, typ alla bilar. Du kan alltså göra om den bil du har hemma till en perfekt fjällbil eller för den delen en perfekt långresebil. Klicka här för att läsa mer om Northrack, och beställ dina nya takräcken idag.